گزارش نخستین دوره مروری بر مفاهیم و تجربیات مدیریت کیفیت (3 آبان 1391- صنایع شیر ایران) :

اولین دوره مروری بر مفاهیم و تجربیات مدیریت کیفیت به میزبانی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، عضو حقوقی انجمن مدیریت کیفیت ایران  و با حضور نمایندگانی از چندین شرکت فعال در حوزه صنایع غذایی و برخی دیگر از اعضای حقیقی و حقوقی، در محل این شرکت برگزار گردید (جهت مشاهده گزارش کلیک نمایید).


 
 
گزارش نخستین جلسه کارگروه صنایع غذایی (19 دی 1391- انجمن مدیریت کیفیت ایران) :

نخستین جلسه کارگروه تخصصی صنایع غذایی به ریاست دکتر شهریار دبیریان، عضور هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان کیفیت این صنعت در انجمن مدیریت کیفیت ایران برگزار گردید. در این جلسه دکتر دبیریان در خصوص نقش استانداردها در بهبود کیفیت فرآورده های غذایی توضیحاتی را ارائه نمودند و در ادامه جلسه در خصوص مواردی که در کارگروه صنایع غذایی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد صحبت شد (جهت مشاهده گزارش کلیک نمایید).
 



گزارش دومین جلسه کارگروه صنایع غذایی (19 بهمن 1391- انجمن مدیریت کیفیت ایران) :

دومین جلسه کارگروه تخصصی صنایع غذایی به ریاست دکتر شهریار دبیریان، عضور هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان کیفیت این صنعت در انجمن مدیریت کیفیت ایران برگزار گردید. در این جلسه مهندس مدرس صادقی از شرکت Oxford Cert Universal در خصوص استانداردهای ایمنی صنایع غذایی، مهندس هداوندخانیی از شرکت پارس مینو درباره روش های جاری کنترل کیفیت این شرکت و مهندس صفایی از انجمن مهندسی کیفیت مازندران در خصوص تدوین و اصلاح استاندارد آرد مطالبی را ارائه نمودند. (جهت مشاهده گزارش کلیک نمایید).

 

  گزارش سومین جلسه کارگروه صنایع غذایی (17 اردیبهشت 1392- انجمن مدیریت کیفیت ایران) :

سومين جلسه کارگروه تخصصی صنایع غذایی به ریاست دکتر شهریار دبیریان، عضوهیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران باحضور جمعي از مديران کنترل کيفيت شرکت هاي صنايع غذايي، سازمان استاندارد و هيئت مديره انجمن برگزار گرديد. دکتر دبيريان، در خصوص طرح اعتبارسنجي کارشناسان کنترل کيفيت سازمان­ها و آموزش­هاي مورد نياز افراد ، مهندس احتشامي از شرکت شکلّي، در خصوص تاريخچه شرکت و محصولات توليدي آن، آزمايشگاه­هاي کنترل کيفيت، انواع آزمايش­هاي جاري جهت کنترل محصولات از ابتدا تا جريان بسته­ بندي مطالبي و در ادامه مهندس عزيز محمدي از شرکت پگاه تهران، در خصوص هفت ابزار کنترل کيفيت توضيحاتی را ارائه دادند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA (جهت مشاهده گزارش کلیک نمایید).


 
گزارش چهارمین جلسه کارگروه صنایع غذایی (سه شنبه 28 خرداد ماه 1392 انجمن مدیریت کیفیت ایران) :

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی صنایع غذایی به ریاست دکتر شهریار دبیریان، عضوهیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران باحضور جمعي از مديران کنترل کيفيت شرکت هاي صنايع غذايي، سازمان استاندارد و هيئت مديره انجمن برگزار گرديد و در ابتدای جلسه خانم مهندس خاکنژاد توضیحاتی را در خصوص روند تدوین استانداردهای ملی ارائه نمودند.ایشان ضمن معرفی سازمان استاندارد، وظایف و اختیارات این سازمان را شرح دادند و مراحل مختلف نگارش استانداردهای ملی و بین المللی را از تهیه پیش نویس تا نگارش استاندارد توضیح دادند.سپس آقای مهندس برازندگان و خانم مهندس خاکنژاد به سوالات اعضای کارگروه در خصوص نحوه تدوین استانداردها پاسخ دادند ،در این جلسه با توجه به نظرات ارائه شده "نخستین همایش ملی توسعه کیفیت، راهبردی استراتژیک در سلامت غذا" تعیین گردید.(جهت مشاهده گزارش کلیک نمایید).


 


 

گزارش پنجمين جلسه کارگروه صنایع غذایی (سه شنبه 29مرداد ماه 1392 انجمن مدیریت کیفیت ایران) :

پنجمين جلسه کارگروه تخصصی صنایع غذایی باحضور نمايندگاني از انجمن فراورده هاي گوشتي ايران، سازمان استاندارد ،صنايع شير ايران، پارس مينو، شرکت بازرگاني شکلي ، انجمن غلات ايران، انجمن مهندسي کيفيت مازندران و....برگزار گرديد در اين جلسه سرکار خانم حسن زاده توضيحاتي را در خصوص کنترل کيفيت در صنعت روغن هاي خوراکي ارائه نمودند.همچنين اعضاي کارگروه علمي همايش از بين اعضا مشخص گرديد و اقاي دکتر دبيريان رئيس کارگروه توضيحاتي را پيرامون برگزاري همايشملی توسعه کیفیت، راهبردی استراتژیک در سلامت غذا"ارائه نمودند.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).

 


 


گزارش ششمين جلسه کارگروه صنایع غذایی (شنبه9 شهريورماه1392 انجمن مدیریت کیفیت ایران) :

ششمين جلسه کارگروه تخصصی صنایع غذایی باحضور نمايندگاني از انجمن فراورده هاي گوشتي ايران، صنايع شير ايران، پارس مينو، شرکت بازرگاني شکلي ، انجمن غلات ايران، برگزار گرديد در اين جلسه آقاي دکتر دبيريان رياست کارگروه صنايع غذايي پيرامون برگزاري همايش که در تاريخ 25 دي ماه سالجاري برگزار مي شود در مورد نحوه انتخاب سخنرانان ،کارگاه هاي آموزشي و پانل هاي تخصصي نکاتي را ارائه نمودند.در رابطه با ارزيابي واحدهاي برتر در همايش ملي توسعه کيفيت ،راهبردي استرات‍ژيک در صنعت غذا ، سرکار خانم مهندس موسوي چک ليستي را در کارگروه استقرار سيستم ها تهيه نمودند که مقرر گرديد اين فرم در اختيار اعضاء کارگروه قرار گيرد و پس از اعلام نظر در جلسه بعدي نهايي شود..(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).







گزارش هفتمين جلسه کارگروه صنایع غذایی (سه شنبه 26شهريورماه1392 انجمن مدیریت کیفیت ایران) :


هفتمين جلسه کارگروه تخصصی صنایع غذایی باحضور نمايندگاني از انجمن فراورده هاي گوشتي ايران،شرکت بهنوش ايران،سازمان غذا و دارو، صنايع شير ايران، پارس مينو، شرکت بازرگاني شکلي ، انجمن غلات ايران، برگزار گرديد در اين جلسه آقاي - در اين جلسه سرکارخانم مهندس اکثيري نسبت به توليدات و معرفي شرکت بهنوش ايران توضيحاتي را به سمع حاضرين رساندند .ايشان در ادامه اشعار داشتند گواهينامه هاي حلال در حال حاضر به دليل عدم وجود نمايندگي جگيم مالزي در ايران و مورد قبول واقع نشدن گواهينامه هاي صادر شده در ايران در برخي کشورها مانند شمال عراق در صادرات به اين کشورها مشکل وجود دارد...(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).








گزارش هشتمين جلسه کارگروه صنایع غذایی (چهارشنبه 10 مهر 92-صنايع شير ايران) :جلسه فوق العاده با حضور اعضاي کميته علمي همايش

هشتمين جلسه کارگروه علمي همايش صنايع غذايي در شرکت صنايع شير ايران به رياست دکتر دبيريان برگزار گرديد در اين جلسه مباحث مربوط به انتخاب مکان وزمان همايش وتنظيم پانل های سخنرانی وهم چنين سخنرانان همايش ،پانلها،کارگاه هاي آموزشي وتصوير پوستر همايش ،بين اعضا مورد بحث وگفتگو قرار گرفت(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).







گزارش نهمين جلسه کارگروه صنایع غذایی (سه شنبه 23 مهر 92-انجمن مديريت کيفيت ايران) :

نهمين جلسه کارگروه صنايع غذايي انجمن مديريت کيفيت ايران به رياست دکتر دبيريان و با حضور روساي پژوهشگاه استاندارد در دفتر انجمن برگزار گرديد در اين جلسه در خصوص گرفتن امتياز باز آموزي از نهادهاي ذيربط جهت مسئولين فني و کارشناسان مدعو در همايش بحث و بررسي گرديد و و همچنين مقرر شد که نشست هاي سخنراني حول محورهاي همايش بصورت تخصصي برگزار گردد (جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).





گزارش دهمين جلسه کارگروه صنایع غذایی (سه شنبه 28 آبان 92-انجمن مديريت کيفيت ايران) :

دهمين جلسه کارگروه صنايع غذايي همايش صنايع انجمن مديريت کيفيت ايران با حضور اعضا و به رياست دکتر دبيريان در دفتر انجمن تشکيل شد در اين چلسه به بحث و بررسي پيرامون دستورالعمل حداقل ضوابط برچسب گذاري مواد خوراکي و آشاميدني پرداخته شد و قرار شد اعضاء نظريات و پيشنهادات خود را در جلسه بعدي طبق ضوابط اعلام شده از طرف اداره نظرات سازمان غذا و دارو جهت جمع بندي و ارسال به سازمان غذا و دارو منعکس نمايند.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).








گزارش يازدهمين جلسه کارگروه صنایع غذایی (چهارشنبه 6 آذر92-انجمن مديريت کيفيت ايران) :

يازدهمين جلسه کارگروه صنايع غذايي همايش صنايع انجمن مديريت کيفيت ايران با حضور نماينده سازمان غذا و دارو و به رياست دکتر دبيريان در دفتر انجمن تشکيل شد در اين چلسه به بحث و بررسي پيرامون دستورالعمل حداقل ضوابط برچسب گذاري مواد خوراکي و آشاميدني پرداخته شد و پس از بحث و بررسي هاي فراوان، اعضاء نظريات و پيشنهادات خود را به نماينده سازمان غذا و دارو  اعلام نمودند.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).






گزارش دوازدهمین جلسه کارگروه صنایع غذایی (19 آذر92-صنایع شیر ايران) :

يازدهمين جلسه کارگروه صنايع غذايي  انجمن مديريت کيفيت ايران  به رياست دکتر دبيريان در محل صنایع شیر ایران تشکيل شد و در خصوص تغییر تاریخ برگزاری کنفرانس و همچنین تعیین شرح وظایف اعضای کارگروه بحث و بررسی گردید.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).





گزارش سیزدهمین جلسه کارگروه صنایع غذایی (18 دی 92-انجمن مديريت کيفيت ايران) :

سیزدهمین جلسه کارگروه  انجمن مديريت کيفيت ايران به رياست دکتر دبيريان در دفتر انجمن تشکيل شد در اين چلسه به بحث و بررسي پيرامون دستورالعمل ضوابط برچسب گذاري مواد خوراکي و آشاميدني پرداخته شد و پس از بحث و بررسي هاي فراوان، اعضاء نظريات و پيشنهادات خود را اعلام نمودند.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).




- گزارش برگزاری نخستین کنفرانس توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا (2و 3 اردیبهشت 93)توسط دبیر اجرایی کنفرانس .(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).




گزارش چهاردهمین  جلسه کارگروه صنایع غذایی (17 خرداد 93-انجمن مديريت کيفيت ايران) :

چهاردهمین جلسه کارگروه  انجمن مديريت کيفيت ايران به رياست دکتر دبيريان در دفتر انجمن تشکيل شد در اين چلسه به بحث و بررسي پيرامون " اولویت کاهش درصد چربی و نمک در مواد غذایی" که از سوی کارگروه کارشناسی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای صنایع غذایی کشور در حال پیگیری است در خصوص راه کارهای عملی کاهش میزان نمک و چربی در محصولات غذایی پرداخته شد و پس از بحث و بررسي هاي فراوان، اعضاء نظريات و پيشنهادات خود را اعلام نمودند.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).




گزارش شانزدهمین جلسه کارگروه صنایع غذایی (20 مرداد 93-انجمن مديريت کيفيت ايران) :
باتوجه به اهمیت موضوع کیفیت در فراورده های غذایی به ویژه لبنیات و افزایش نگرانی در بین جامعه در خصوص وجود روعن پالم در فراورده های شیر و لبنیات پرچرب،بدينوسيله به منظور ابهام زدايي و رفع نگراني آحاد جامعه  نظرات کارشناسی انجمن مدیریت کیفیت ایران در قالب یک بیانیه تهیه گردید.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).
جهت دریافت بیانیه کلیک نمایید.




گزارش هفدهمین جلسه کارگروه صنایع غذایی (23 شهریور 93-انجمن مديريت کيفيت ايران) :
در این جلسه مقررشد نسبت به تهیه پیش نویس متن تفاهم نامه با سازمان غذا و دارو در خصوص همکاری به منظور ارزیابی تخصصی آزمایشگاه های همکار و همچنین برگزاری دوره های آموزشی در زمینه های فرآورده های گوشتی ، شیرینی و شکلات و ضد عفونی کننده های مورد استفاده در صنایع غذایی  اقدام مناسب صورت پذیرد. در جلسه سرکار خانم نعمتی دانشجوی دکتری دانشگاه تهران به شرح پایان نامه خود تحت عنوان شناسایی روغنهای متفرقه در کره و لبنیات با استفاده از روش PCR پرداخت.(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).


گزارش هجدهمین جلسه کارگروه صنایع غذایی (11 آبان 93-انجمن مديريت کيفيت ايران) :
جلسه ای با حضور صاحبنظران و متخصصین صنعت گوشت و لبنیات کشور در خصوص  بررسی درخواست های تجدید نظر و اصلاحیه 3 استاندارد ملی به تاریخ 11 آذر 93 در محل انجمن مدیریت کیفیت ایران بر گزار گردید .
1- بررسی درخواست تجدید نظر استاندارد ملی ژامبون به شماره 5753
2- بررسی درخواست  تجدید نظر استاندارد ملی شیرخشک به شماره 2012
3- بررسی درخواست اصلاحیه استاندارد ملی خامه های طعم دار
(جهت مشاهده گزارش کليک نمایید).