اهداف کارگروه تخصصی صنایع غذایی :
کارگروه تخصصی صنایع غذایی در تاریخ 3 آبان 1391 با حضور دکتر عباس سقایی نایب رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران، دکتر شهریار دبیریان عضو هیئت مدیره انجمن  و مهندس سعید امامی دبیر انجمن و مدیران کیفیت شرکت های فعال در صنایع غذایی و برخی دیگر از اعضای حقیقی و حقوقی انجمن به صورت رسمی تشیل گردید. برخی از اهداف کارگروه صنایع غذایی عبارتند از
:


1- بازدید از شرکت های فعال در صنایع غذایی.
2- به اشتراک گذاری تجارب شرکت ها در حوزه کیفیت.
3- همفکری مدیران و متخصصان کیفیت در خصوص چالش ها و مشکلات جاری و ارائه راهکار.
4- همکاری با انجمن مدیریت کیفیت ایران در خصوص تدوین کتب، استاندارد های مرتبط.
5- به اشتراک گذاری کتب، مقالات و لینک های مفید.

 در گام نخست دوره مروری بر تجارب و مفاهیم مدیریت کیفیت به میزبانی شرکت شیر صنایع شیر ایران (پگاه) از اعضای حقوقی انجمن مدریت کیفیت ایران برگزار گردید
جهت مشاهده گزارش دوره کلیک نمایید.

جهت مشاهده تصاویر دوره کلیک نمایید.

نخستین جلسه کارگروه در تاریخ 19 دی 1391 در محل انجمن مدیریت کیفیت ایران برگزار گردید.
جهت مشاهده گزارش جلسه کلیک نمایید.
جهت مشاهده تصاویر جلسه کلیک نمایید.

دومین جلسه کارگروه در تاریخ 19 بهمن  1391 در محل انجمن مدیریت کیفیت ایران برگزار گردید.
جهت مشاهده گزارش جلسه کلیک نمایید.
جهت مشاهده تصاویر جلسه کلیک نمایید.